Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

11οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας παρουσιάζει την μεγαλύτερη συνάντηση εταιρικού αθλητισμού στην Ελλάδα!

Για 11η χρονιά, αθλητές, αθλήτριες και εταιρικές ομάδες από επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς θα συμμετάσχουν στην αθλητική διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που τείνει να γίνει θεσμός: τους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού!

Ανά τα έτη, στους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού έχουν λάβει μέρος χιλιάδες εργαζόμενοι, συμμετέχοντας σε 16 διαφορετικά αθλήματα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε αγωνιστικούς χώρους, παρέα με συνεργάτες και συναδέλφους τους, να συσφίξουν τους δεσμούς τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να διασκεδάσουν σε ένα περιβάλλον από αυτά που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργήσει.

Η έναρξη των 11ων Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, θα γίνει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 με τη γιορτή απονομών!

Οι Αγώνες , τελούν υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, του Δήμου Γαλατσίου, του Ελληνο-Γαλλικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Ελληνο- Γερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου ,του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ, το 1ο Πρόγραμμα, η EΡΑ Sport, η Gazzetta και το Reader, ενώ Υποστηρικτής είναι οι Σταθερές Συγκοινωνίες(ΣΤΑ.ΣΥ). Χορηγός των Αγώνων είναι η Coca- Cola Hellenic Bottling Company.

      🎉  ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ💫

🏆 Η φαντασμαγορική τελετή απονομών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 14:00 στο “Christmas Theater” στο Ολυμπιακό κέντρο Γαλατσίου 🎉

Απονομές, Βραβεύσεις,  Γυμναστικές επιδείξεις & Shows θα πλαισιώνουν το πρόγραμμα της γιορτής απονομών και είστε όλοι προσκεκλημένοι!

 

Επίσημος και Αποκλειστικός Χορηγός Αερομεταφορών του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας είναι η Aegean airlines και Πάροχος ταξιδιωτικών υπηρεσιών η Erasmus conferences & events.

Αθλήματα Διοργάνωσης

Τα αθλήματα στα οποία μπορείτε να αγωνιστείτε είναι:

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ
 • Basketball 5X5
 • Basketball 3X3
 • Beach Volleyball 2χ2
 • Beach Volleyball 3×3
 • Bowling
 • Chess
 • Darts
 • Padel
 • Petanque
 • Soccer 6X6
 • Swimming
 • Table Tennis
 • Tennis

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Επιλέξτε την αθλητική εγκατάσταση που σας ενδιαφέρει για να βρείτε το χάρτη της.

Αθλητικo Κeντρο Γαλατσiου/ Άλσος Βεΐκου

Αθλήματα: Soccer 6Χ6, Basketball 5X5 , Tennis, Chess, Swimming

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2102919111

Γήπεδα Petanque Άλσους Βεΐκου

Αθλήματα: Petanque

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6972391481

Strike Bowling Center

Αθλήματα : Bowling

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2105323306

Game on Darts

Αθλήματα: Darts

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2102792270

Ολυμπιακo Κeντρο Γαλατσiου

Αθλήματα: Table tennis

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102929888

iBeach Volleyball Club Papagou

Αθλήματα: Beach Volleyball 2×2 & 3×3 

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6948462282

Seven Sports Club

Αθλήματα: Padel & Basketball 3X3

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106030333

ΟΑΚΑ

Αθλήματα: Athens Company Run 5km & 10 km

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106834777

Δηλώσεις Συμμετοχής έως 15 Σεπτεμβρίου–ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ έως 22/9 για όλα τα αθλήματα πλην του Company Run και έως 27/9 για το Company Run 5km & 10km.

 

Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή και λάβετε μέρος σε μια όμορφη διοργάνωση που συνδυάζει το αγαπημένο σας άθλημα, την καλή παρέα και τις όμορφες εμπειρίες!

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, μέσα από ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δράσεις, στο πλαίσιο τους εργασιακού περιβάλλοντος. Αποτελεί ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS & WFCS), καθώς επίσης της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Εργαζομένων και Ερασιτεχνών στον Αθλητισμό (CSIT) ​και λειτουργεί στην Ελλάδα υπό την αιγίδα τους.   

Σημαντικό παράγοντα στη διεξαγωγή των αγώνων, αποτελεί η πολύτιμη συνεισφορά των Εθελοντών, μέσω της οποίας οι συμμετέχοντες αποκομίζουν ποικίλα οφέλη, όπως η βελτίωση προσωπικών δεξιοτήτων και η ανάπτυξη νέων, η απόκτηση εξειδικευμένης εμπειρίας σχετικής με την υλοποίηση διοργάνωσης πολλαπλών αθλημάτων, η προοπτική νέων συνεργασιών και η δυνατότητα για ενεργό συμμετοχή σε μια ενδιαφέρουσα αθλητική διοργάνωση. Οι εθελοντές συμμετέχουν στην εκπαιδευτική ενημέρωση των αγώνων, λαμβάνουν αναμνηστικό Τ-shirt, καθώς και βεβαίωση / δίπλωμα συμμετοχής.

O εργασιακός αθλητισμός είναι τρόπος ζωής!  Ζήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία που αναζωπυρώνει το αθλητικό πνεύμα και προάγει τη δια βίου άσκηση!

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας είναι Πιστοποιημένος Φορέας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και παράλληλα είναι υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ όλες οι διοργανώσεις του κατά το έτος 2023 .

Πληροφορίες

Location: ΑΘΗΝΑ
Date: 29 Σεπτεμβρίου, 2023
End Date: 1 Οκτωβρίου, 2023
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ & ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ BOWLING
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ