Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

 
ΑΘΗΝΑ

European Company Sport Games 2027 in Athens

Στην Αθήνα η διοργάνωση των Ευρωπαϊκών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού 2027

Τη διοργάνωση των Ευρωπαϊκών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού του 2027 ανέλαβε η Ελλάδα, μετά από ψηφοφορία που έγινε στο Μπορντό. Η διοργάνωση θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου 2027, με διοργανωτή τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, με την στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Στην τελική ψηφοφορία, η υποψηφιότητα της Αθήνας επικράτησε εκείνης της Πράγας, έχοντας ως «προίκα» την επιτυχημένη διοργάνωση των αντίστοιχων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, το 2021.

Official Travel Provider
Official & Exclusive Airline Sponsor
«Η Ελλάδα, τα τελευταία τρία χρόνια, με τις πολιτικές εξωστρέφειάς μας, έχει επιστρέψει δυναμικά στον παγκόσμιο χάρτη του αθλητισμού, στη θέση που της αρμόζει. Διεκδικούμε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις και τις διοργανώνουμε με επιτυχία. Οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού του 2027 θα αποτελέσουν ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία για τη διεθνή προβολή της χώρας μας, ενώ από αυτή θα προκύψουν σημαντικά οφέλη. Χιλιάδες εργαζόμενοι από χώρες της Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αναβαθμισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις μας, να αγωνιστούν σε αυτές, να γευτούν την ελληνική φιλοξενία, να γνωρίσουν τον πολιτισμό μας και τις ομορφιές του τόπου μας».

Λευτέρης Αυγενάκης, Υπουργός Αθλητισμού

hocsh-photo-8282

Πληροφορίες

Location: ΑΘΗΝΑ
DATE:JUNE 22, 2027
«Η Ελλάδα μας αναπτύσσεται, διεκδικεί μεγάλες διοργανώσεις και αναδεικνύεται νικήτρια. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της υποψηφιότητάς μας στο Μπορντό της Γαλλίας, εκατοντάδες άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα έργα αναβάθμισης του Ολυμπιακού Συγκροτήματος. Το 2027 το ΟΑΚΑ θα αποτελέσει το επίκεντρο ακόμη μίας μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης», τόνισε ο συντονιστής γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής. «Η διοργάνωση των Παγκοσμίων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού τον περασμένο Οκτώβριο, σε συνθήκες πανδημίας, αποτέλεσε έναν άθλο. Οι ιθύνοντες μας δίνουν και πάλι την ευκαιρία να διοργανώσουμε αγώνες που θα προβάλουν την Αθήνα και τη χώρα μας καθώς και εκδηλώσεις που θα μείνουν στην ιστορία του παγκόσμιου εργασιακού αθλητικού κινήματος»

Σπύρος Καραβούλης, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Αθλήματα Διοργάνωσης

Τα αθληματα στα οποία θα αγωνιστούν οι συμμετέχοντες:

TO BE ANNOUNCED

Venues της Διοργάνωσης

Δείτε τους χώρους διεξαγωγής των αθλημάτων.

TO BE ANNOUNCED
ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΤΟ BULLETIN ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ