Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

Catania 2024- Coordinators meeting

Catania 2024- Coordinators meeting

Η Κατάνια της Σικελίας, θα φιλοξενήσει τους 5ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού της WFCS, το 2024.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από 19 έως 23 Ιουνίου 2024 και οι συμμετέχοντες από 30 χώρες, θα λάβουν μέρος σε 33 αθλήματα και 3 παραολυμπιακά αθλήματα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των αγώνων, η κα Αγγελική Λαγού, Executive του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, συμμετείχε στο Coordinators Meeting που διεξήχθη από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου 2023.

Στη συνάντηση αυτή, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι οργανισμών από όλο τον κόσμο, έγινε ξενάγηση στους χώρους διεξαγωγής των αθλημάτων, παρουσίαση του προγράμματος και περιήγηση στα αξιοθέατα της περίφημης ιταλικής πόλης.

Σε μια όμορφη τελετή στη βιβλιοθήκη της Piazza Duomo, ο δήμαρχος Catania κος Enrico Trantino παρέδωσε στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Aθλητισμού (EFCS) κο Didier Besseyre και στον πρόεδρο της οργανωτικής Eπιτροπής των 5ων Παγκόσμιων αγώνων κο Luigi Fortuna, τη σημαία της πόλης.

Ανάμεσα στο Ιόνιο Πέλαγος και στη διάσημη Αίτνα, το μεγαλύτερο ηφαίστειο της Ευρώπης, η Κατάνια ιδρύθηκε το 792 π.Χ. και αποτελεί αρχαία ελληνική αποικία, με πληθώρα ιστορικών μνημείων, αυθεντική σιτσιλιάνικη ατμόσφαιρα και αύρα Μεσογείου.

Μείνετε συντονισμένοι και σύντομα θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες συμμετοχής σε αυτή τη λαμπρή διοργάνωση που ευελπιστούμε να προσελκύσει πλήθος Ελλήνων αθλούμενων!

 

No Comments

Reply