Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, η πιστοποίηση WAC

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, η πιστοποίηση WAC

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας έχει αναλάβει αποκλειστικά την διαχείριση της πιστοποιήσης WAC (Active Workplace Certification) από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εργασιακού Αθλητισμού.

Το WAC είναι πιστοποίηση συγχρηματοδοτούμενη από το ErasmusProgramme και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ηγούμενο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS) το οποίο αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για τους οργανισμούς που επιθυμούν να ξεχωρίσουν ως εργοδότες επιλογής στην αγορά εργασίας, έχοντας ως μέλημά τους την προαγωγή της υγείας και ευεξίας μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δράσεις.

Για ακόμη μια φορά το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, υποστήριξε θερμά και αυτό το εγχείρημα του Οργανισμού, παρέχοντας αιγίδα, καθώς είναι υπέρμαχο της ποιοτικής αναβάθμισης των συνθηκών εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, κ. Βασίλης Σπανάκης είχε δηλώσει : «Η ανάπτυξη του εργασιακού αθλητισμού αποτελεί μία από τις προτεραιότητές μας.Ο εργασιακός αθλητισμός και οι δράσεις μέσα από αυτόν δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ευεξία και καλή συνεργασία στους χώρους εργασίας. Το Υπουργείο Εργασίας μαζί με το Υπουργείο Αθλητισμού θα βοηθήσουμε για την περαιτέρω ανάπτυξή του στη χώρα μας».

 

 

 

No Comments

Reply