Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

ATHENS COMPANY RUN 2021

ATHENS COMPANY RUN 2021

Info

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 8.50 π.μ. θα γίνει ο 1ος αγώνας δρόμου εργαζομένων 5 & 10 km στο ΟΑΚΑ!

 

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας διοργανώνει δυο δρομικά events στο εμβληματικό ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο των 3ων  Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, με την ευγενική χορηγία του The Mall Athens που έχει παράδοση στην στήριξη των δρομικών αγώνων. Σε μια μοναδική κοινοπραξία διοργάνωσης και χορηγίας,  ξαναζωντανεύουμε τις αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα απευθυνόμενοι στους εργαζόμενους σε εταιρίες και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα !

 

Ζήστε την εμπειρία δρομικών αγώνων με διεθνείς συμμετοχές εργαζομένων από 35 χώρες του εξωτερικού, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Αθηναϊκής αίγλης, στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο, κληρονομιά των Ολυμπιακών αγώνων στην γενέτειρα του Μαραθωνίου!

 

Εκπροσωπήστε την Ελλάδα, συναγωνιστείτε με δρομείς από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να συμμετέχετε ατομικά ή να οργανώσετε  την ομάδα της εταιρίας σας, διακριθείτε με αυτήν και διαδώστε το μήνυμα της αξίας της δια βίου άσκησης!

 

Σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις και δώρα!

 

 

Θα έχετε την δυνατότητα να τρέξετε στον περιβάλλοντα χώρο του του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης», να περάσετε από τον «Τοίχο των Εθνών» και την «Στοά της Αγοράς» που θεωρούνται από τα πιο όμορφα αρχιτεκτονικά στοιχεία του ΟΑΚΑ! Θα παίζετε κρυφτό με τις ακτίνες του ηλίου καθώς να τρέχετε με όλο σας το είναι μέσα στην Στοά!!

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με αθλητές από 35 χώρες, να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε δύο Αγώνες Δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων!

 

Κατηγορίες

 

Άνδρες ‘’Κάτω των 40 Class & ‘’ Άνω 40’’

Γυναίκες ‘’Κάτω των 40 Class & ‘’ Άνω 40’’

Ομαδική μεικτή: Οι 5 πρώτοι κάθε εταιρίας συμμετέχουν στην ομαδική βαθμολογία. Αθροίζεται ο τελικός χρόνος των 5 καλύτερων (μεικτή κατάταξη για άνδρες και γυναίκες) και προκύπτει ο τελικός χρόνος κάθε ομάδας-εταιρίας.
 

Πώς συμμετέχουμε στο μεγάλο δρομικό event:

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο Athens Company Run έχουν μόνο όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

 

Συμπληρώνετε το δελτίο εγγραφής που βρίσκετε στην ιστοσελίδα του Hocsh και το αποστέλλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: sports3@hocsh.org. Ολοκληρώνετε την συμμετοχή σας με κατάθεση του ποσού εγγραφής και λαμβάνετε ηλεκτρονικά επιβεβαίωση άρτιας εγγραφής.

 

Το The Mall Athens είναι το registration center & pick up point!

 

Κατά την διάρκεια των δυο προηγούμενων ημερών από την έναρξη του αγώνα, μπορείτε να παραλάβετε το υλικό συμμετοχής σας καθώς και τα απίθανα δώρα που προσφέρει το The Mall Athens σε όλους τους συμμετέχοντες :

 

  1. Δωρεάν διαπίστευση
  1. Τσιπάκι χρονομέτρησης (Bib Number με timing chip)
  1. Τον αριθμό που θα τοποθετήσετε πάνω στο μπλουζάκι σας
  1. Official t-shirt, το αναμνηστικό μπλουζάκι σας που θα φορέσετε κατά την διάρκεια του αγώνα
  2. Goodie bag: Branded παγούρι αλουμινίου, αδιάβροχη θήκη κινητού και τσάντα αθλητή, εκπτωτικά vouchers «The Mall Athens».

 

Φυσικά μπορείτε να κάνατε ένα shopping therapy στο The Mall Athens στο Μαρούσι, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα! Εναλλακτικά μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα στα εστιατόρια του Mall, να πάτε σινεμά ή να λάβετε μέρος σε ένα από τα events που διοργανώνονται. 

 

Δηλώστε συμμετοχή και ζήστε τη μεγαλύτερη αθλητική εμπειρία Παγκόσμιων Εργασιακών Αγώνων!

 

Ανεβάστε τους καρδιακούς σας παλμούς, συναγωνιστείτε, διεκδικήστε την πρώτη θέση και συμβάλετε στην καλυτέρευση της υγείας και ευεξίας σας. Ξεσκονίστε τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια και σας περιμένουμε να μας καταπλήξετε με τις επιδόσεις σας.  

 

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετάλλιο τερματισμού και Έπαθλα για νικητήριες εταιρίες.

 

Tο Athens Company Run Ένα από τα sport disciplines των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού οι οποίοι τελούν υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, της Περιφέρειας Αττικής, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Βάρης Βούλας Βάρκιζας, του Δήμου Γλυφάδας και πολλών ακόμη φορέων και εθνικών ομοσπονδιών.

 

Ιστοσελίδα: www.hocsh.org

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2120002527

email: sports3@hocsh.org

 

*Το πρόγραμμα των Αγώνων καθώς και τη Διαδρομή θα βρείτε στην προκήρυξη του  ATHENS COMPANY RUN.

Info
Date: 9 Οκτωβρίου, 2021
End Date: 9 Οκτωβρίου, 2021