Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

 

3οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Η μεγαλύτερη Διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων στην Αθήνα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Είμαστε περήφανοι που φιλοξενούμε την τρίτη έκδοση των Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2021!

Η καρδιά του Εργασιακού Αθλητισμού θα χτυπά στην Αθήνα ενώνοντας εταιρείες και ανθρώπους από 5 ηπείρους, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τα ευεργετικά αποτελέσματα του εργασιακού αθλητισμού, ενώ μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο:

“Ο εργασιακός αθλητισμός δεν είναι απλώς ένα αθλητικό γεγονός: Είναι ανάγκη!”

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού είναι περισσότερο από ένα αθλητικό ανταγωνισμό, είναι μια ευκαιρία να φέρουν μαζί εργαζόμενους από όλο τον κόσμο δείχνοντας τις αρετές του εταιρικού αθλητισμού. Ανοιχτοί σε όλα τα επίπεδα και τις δυνατότητες και για οργανισμούς όλων των μεγεθών, μορφών και δραστηριοτήτων, οι Αγώνες αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο, πιο περιληπτικό αθλητικό γεγονός αφιερωμένο στους υπαλλήλους.

Μετά από δύο επιτυχημένες εκδόσεις των Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού το 2016 και το 2018, στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα και στη Λα Μπωλ αντίστοιχα, οι οποίες υποδέχθηκαν χιλιάδες αθλητές από όλο τον κόσμο, η Αθήνα είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά παλιές εταιρείες και ανταγωνιστές και να εμπνεύσει νέες να συμμετάσχουν επίσης σε αυτό το δυναμικό γεγονός.

 

Από 6 έως 10 Οκτωβρίου 2021 αθλητές και επισκέπτες αναμένονται στην Ελλάδα για την Παγκόσμια Διοργάνωση Εργασιακού Αθλητισμού!

Το ΟΑΚΑ, το αθλητικό συγκρότημα που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, θα φιλοξενήσει τους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού!

Οι συμμετέχοντες θα συναγωνιστούν για πρώτη φορά σε ένα από τα πληρέστερα αθλητικά κέντρα παγκοσμίως,μέρος της Ολυμπιακής κληρονομιάς της Ελλάδας!

Κράτη – μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας θα παρελάσουν με τη σημαία της χώρας τους στην Τελετή Έναρξης των Αγώνων και θα απολαύσουν μία μαγική γιορτή στο παγκόσμιο σύμβολο του αθλητισμού, στην  αξεπέραστη αίγλη του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Άντρες και γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν σε μια ποικιλία αθλημάτων, μοιραζόμενοι αξίες που είναι ενσωματωμένες τόσο στα αθλήματα όσο και στο εργασιακό περιβάλλον: ομαδικότητα, επικοινωνία και αφοσίωση.

Μέσα από αυτό το πολυαθλητικό γεγονός που διαρκεί πολλές μέρες, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν δεσμούς φιλίας τόσο μέσα όσο και έξω από τον εργασιακό τους κύκλο σε ένα περιβάλλον που ενισχύει την φυσική και ψυχική τους ευημερία, ενισχύει το ενδιαφέρον των εργαζομένων και την οργανωτική τους κουλτούρα.

Φέτος, παρέχουμε μια επεκτεινόμενη ποικιλία αθλημάτων, με 28 κατηγορίες! Οι νέες αθλητικές κατηγορίες περιλαμβάνουν αγώνες χειροπάλης, kettlebell και squas, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάτι για όλους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν στις μοναδικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών και σε άλλους ειδικά επιλεγμένους αθλητικούς χώρους.

Η διοργάνωση αυτού του γεγονότος είναι μια ζωντανή μαρτυρία της πίστης και της αφοσίωσης στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού τόσο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εταιρικού Αθλητισμού όσο και από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακού Αθλητισμού και Υγείας.

 Birthplace of Olympic Games    

Το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών – OAKA, ο Επίσημος Αθλητικός Χώρος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, θα φιλοξενήσει με υπερηφάνεια τους Παγκόσμιους Αγώνες Εταιρικού Αθλητισμού του 2021! Για πρώτη φορά στην ιστορία των Παγκόσμιων Αγώνων Εταιρικού Αθλητισμού, οι συμμετέχοντες θα ανταγωνιστούν σε έναν από τους πιο καταξιωμένους και διεθνώς αναγνωρισμένους αθλητικούς χώρους που παρουσιάζει το καλύτερο από την Ελληνική Ολυμπιακή Κληρονομιά!

Η Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εταιρικού Αθλητισμού θα φιλοξενήσει την Τελετή Έναρξης στο “Παναθηναϊκό Στάδιο”, το ιστορικό στάδιο που φιλοξένησε τους πρώτους μοντέρνους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896 στην Αθήνα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες. Η Τελετή Λήξης και τα Εκδηλώσεις Καθημερινής Θα φιλοξενηθούν σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Αγώνων : www.athens2020.org

Date: 6 Οκτωβρίου, 2021
Duration: 5 Days
Παρουσίαση Αγώνων
Στο μεγάλο παγκόσμιο γεγονός εργασιακού αθλητισμού συμμετέχουμε & στηρίζουμε Ελλάδα!

World Company Sport Games, Athens 2021