Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

15οι Ευρωπαϊκοί Χειμερινοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας παρουσιάζει μία ακόμη συνάντηση εργασιακού αθλητισμού!

Ανακαλύψτε τη Jahorina, συναντήστε την Ευρώπη!
Καλώς ορίσατε στους 15ους Ευρωπαϊκούς Χειμερινούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού!

Οι 15οι Ευρωπαϊκοί Χειμερινοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, θα φιλοξενηθούν στη Jahorina.

Η Jahorina, περίφημο Ολυμπιακό Κέντρο και σύμβολο των Βαλκανίων, είναι ένα μέρος ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, καθώς επίσης σημείο πραγματοποίησης διαφόρων αθλητικών, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Η Jahorina διαθέτει ιδανικές συνθήκες για την εκτέλεση χειμερινών σπορ και είναι τόπος σημαντικών διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων, ενώ το Ολυμπιακό Κέντρο της  αποτελεί ένα μοναδικό ορεινό resort,  χαρακτηρισμένο από το περιοδικό Lonely Planet ως ο “Ωραιότερος Ευρωπαϊκός Προορισμός”.

Μεμονωμένοι αθλητές και ομάδες, επιλέγουν τον προορισμό στα πλαίσια της προετοιμασίας και της ενδυνάμωσής τους, εξαιτίας του κλίματος και των υποδομών του, ενώ εκεί είχαν πραγματοποιηθεί οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 1984.

Για το 2024, οι 15οι Ευρωπαϊκοί Χειμερινοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού της Jahorina θα είναι μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, σε όλους τους τομείς.

Ομάδες από χώρες όλης της Ευρώπης θα γνωριστούν και θα ανταγωνιστούν στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, σε ένα πρόγραμμα προσανατολισμένο στους αγώνες και τη σωστή διατροφή, καθώς επίσης στη σύσφιξη των σχέσεων των λαών.

Δηλώστε συμμετοχή και ανακαλύψτε τις ομορφιές της περιοχής, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τις σύγχρονες υποδομές διαμονής, την τοπική κουζίνα και τις επιλογές ψυχαγωγίας, καθώς η Jahorina φημίζεται για τη φιλόξενη ατμόσφαιρά της.

Συναγωνιστείτε με συναδέλφους από την Ευρώπη, εργαζόμενους εταιριών που προωθούν τον εργασιακό αθλητισμό ως εργαλείο ανοικτής επικοινωνίας και μιλήστε μαζί τους τη διεθνή γλώσσα του αθλητισμού!

 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:  6-10/3/2024

 Προθεσμία εγγραφής έως 1 Ιανουαρίου 2024!

 

Επίσημος και Αποκλειστικός Χορηγός Αερομεταφορών του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας είναι η Aegean airlines και Πάροχος ταξιδιωτικών υπηρεσιών η Erasmus conferences & events.

Untitled design (7)
Αθλήματα
  • Ski-Alpine (Slalom, GiantSlalom)
  • Snowboard (GiantSlalom)
  • Archery
  • Arm Wrestling
  • Billiards
  • Chess
  • Darts
  • Snow Tug of war
  • Snow Volleyball
  • Table tennis

Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή και λάβετε μέρος σε μια όμορφη διοργάνωση που συνδυάζει το αγαπημένο σας άθλημα, την καλή παρέα και τις όμορφες εμπειρίες!

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας, μέσα από ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δράσεις, στο πλαίσιο τους εργασιακού περιβάλλοντος. Αποτελεί ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS & WFCS), καθώς επίσης της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Εργαζομένων και Ερασιτεχνών στον Αθλητισμό (CSIT) ​και λειτουργεί στην Ελλάδα υπό την αιγίδα τους.   

O εργασιακός αθλητισμός είναι τρόπος ζωής!  Ζήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία που αναζωπυρώνει το αθλητικό πνεύμα και προάγει τη δια βίου άσκηση!

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας είναι Πιστοποιημένος Φορέας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και παράλληλα είναι υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ όλες οι διοργανώσεις του κατά το έτος 2023 .

Πληροφορίες

Location: Jahorina.
Date: 6 Μαρτίου, 2024
End Date: 10 Μαρτίου, 2024
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ