Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

7οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργαζομένων & Ερασιτεχνών CSIT

7οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργαζομένων & Ερασιτεχνών CSIT

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου οι 7οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργαζομένων & Ερασιτεχνών CSIT.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, είχει τη χαρά να συμμετάσχει καθώς αποτελεί επίσημο μέλος της CSIT από το 2019. Την αποστολή μάλιστα συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Νίκος Κερασοβίτης και ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Γκιώνης, ο οποίος παρέλαβε την σημαία του CSIT στην τελετή λήξης, καθώς οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2025 θα πραγματοποιηθούν στο Λουτράκι, με διοργανωτή τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας και υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων.

Στους αγώνες οι συμμετοχές άγγιξαν τους 5.000, συμπεριλαμβανομένων των προπονητών, των εθελοντών και του προσωπικού. Οι Αγώνες αυτοί θα μείνουν αξέχαστοι για πολλούς λόγους, γεγονός που φάνηκε από την τελετή έναρξης με 3.500 άτομα στην Piazza Garibaldi και με παρέλαση 44 χωρών από όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες σε κλίμα χαράς  και ενθουσιασμού αγωνίστηκαν σε πλήθος αθλημάτων και  κατανεμήθηκαν σε 7 πόλεις και σε 47 αθλητικές εγκαταστάσεις. Πέραν όμως των αγωνισμάτων CSIT, πραγματοποιήθηκαν κι αλλά εντυπωσιακά, όπως θαλάσσιο μπάσκετ, ελληνο-ρωμαϊκή πάλη, χορευτικά αθλήματα. Οι παραστάσεις χορού άφησαν το κοινό εντυπωσιασμένο!

Χιλιάδες χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια δόθηκαν και σχεδόν όλες οι χώρες επέστρεψαν στην πατρίδα με ένα από αυτά. Η Τελετή Λήξης ολοκληρώθηκε με ένα εντυπωσιακό πάρτι  στο Fantini Club στην παραλία της Τσέρβια.

Ένα κορυφαίο πολυαθλητικό γεγονός έλαβε τέλος, φέρνοντας κοντά ένα σπουδαίο αριθμό συμμετεχόντων απ’όλο τον κόσμο!

 

Δείτε εδώ το φωτογραφικό υλικό

No Comments

Reply