Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

Η Aegean Airlines ως Επίσημος και Αποκλειστικός Χορηγός Αερομεταφορών του Οργανισμού

Η Aegean Airlines ως Επίσημος και Αποκλειστικός Χορηγός Αερομεταφορών του Οργανισμού

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και υγείας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την στήριξή του από την Aegean Airlines ως «Επίσημος και Αποκλειστικός Χορηγός Αερομεταφορών»

Η Aegean βρίσκεται πάντα στο πλευρό μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, αναγνωρίζοντας την θετική συνεισφορά του αθλητισμού στην κοινωνία και επιβραβεύει ενέργειες που υλοποιούνται στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος, με σκοπό την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας διατηρεί μια μακρόχρονη συνεργασία μαζί της, κι εκείνη στηρίζει με αμέριστη προθυμία τις διοργανώσεις του κι έχει συντελέσει στην υλοποίηση μεγάλων αθλητικών δράσεων του.

Σπουδαία ήταν η συμβολή της στην διεξαγωγή των Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα το 2021, όπου σε συνθήκες πανδημίας ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία την ασφαλή αερομεταφορά χιλιάδων αθλητών απ’ όλο τον κόσμο.

Φτάνοντας στο παρόν, έρχεται να στηρίξει για ακόμη μια φορά τις προσπάθειες μας και το όραμά μας, προσφέροντας παροχές προς τα μέλη μας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που λαμβάνουμε την αρωγή μιας τόσο αξιόλογης εταιρίας και είμαστε βέβαιοι πως  η σύμπραξη αυτή θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ιδέα του εργασιακού αθλητισμού.