Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

Σπύρος Καραβούλης: Ο εργασιακός αθλητισμός δυναμώνει

spyros-karavoulis:-o-ergasiakos-athlitismos-dynamonei

Σπύρος Καραβούλης: Ο εργασιακός αθλητισμός δυναμώνει

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 παραχώρησε ο κύριος Σπύρος Καραβούλης,Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού 2021 καθώς και των Ευρωπαϊκών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού του 2027,με αφορμή τους 4ους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Β. Ελλάδος που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη ,με κύριο venue το Κέντρο Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Πανόραμα 13 και 14 Μαΐου 2023.

Στις δηλώσεις του ανέφερε με ιδιαίτερη έμφαση πως σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα πρόσφορο έδαφος όπου εταιρίες και εργαζόμενοι θα συμμετέχουν σε δράσεις και θα λαμβάνουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες, ενέργειες που θα έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη της αθλητικής νοοτροπίας και του πολιτισμού του αθλητισμού στην Ελλάδα!

Παράλληλα τόνισε πως ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας ( Hocsh), εκπροσωπεί την Ελλάδα ως συνεργάτης και ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS & WFCS), συμμετέχοντας μάλιστα στη Διοίκησή τους. Επιπλέον, λειτουργεί υπό την αιγίδα τους, εξασφαλίζοντας τεχνογνωσία, ανταλλαγή καλών πρακτικών και συμμετοχή των Ελληνικών ομάδων στις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις τους.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ