Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

Η ένταξη του Athens Company Run 2023 στις δράσεις του #BEACTIVE 2023

Η ένταξη του Athens Company Run 2023 στις δράσεις του #BEACTIVE 2023

Στο πλαίσιο των 11ων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, o Ελληνικός Οργανισμό Άθλησης και Υγείας ,διοργανώνει το δρομικό γεγονός 5km & 10km στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Η προγραμματισμένη αυτή δράση του οργανισμού, εντάσσεται στις δράσεις του #BEACTIVE για το έτος 2023. Πιο συγκεκριμένα, το #BeActiveHellas, πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό θεσμοθετημένο πρόγραμμα το οποίο εκπροσωπείται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αφορά μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που στόχος της  είναι η ενίσχυση της ιδέας   ”Άθληση για Όλους ”, δίνοντας ίσες ευκαιρίες συμμετοχής σε κάθε κοινωνική ομάδα. Μέσω του προγράμματος υπογραμμίζεται η σημασία της καθημερινής δραστηριότητας και η σπουδαιότητα υιοθέτησης ενός υγιούς τρόπου ζωής ξεφεύγοντας από την αδράνεια.

Είναι αναντίρρητα σημαντικά ωφέλιμες τέτοιου είδους δράσεις, καθώς ενθαρρύνουν και παροτρύνουν τον κόσμο στο να αποκτήσουν συνήθειες που θα του προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσα κυρίως από την εκγύμναση η οποία μπορεί να πραγματοποιείται είτε σε γυμναστήρια, είτε σε εξωτερικούς χώρους, στο σχολείο αλλά ακόμα και στην δουλειά.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας είναι υπέρμαχος τέτοιων ενεργειών!

#BEACTIVE λοιπόν!

 

 

No Comments

Reply