Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

Hellenic Company Sport Games 2019

Hellenic Company Sport Games 2019

Info

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας παρουσιάζει την μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση εργασιακού αθλητισμού στην Ελλάδα. 

 

Για 8η συνεχή χρονιά, η μεγαλύτερη γιορτή Εργασιακού Αθλητισμού στην Ελλάδα επιστρέφει, εμπλουτισμένη με ακόμη περισσότερα αθλήματα και happenings!

Οι “Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού” διοργανώνονται από από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH)  από 11 έως 13 Οκτωβρίου 2019 σε επιλεγμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Άλσος Βεΐκου, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, στο Strike Bowling Center Χαϊδαρίου και το iBeach Volleyball Club. Με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιριών και των εργαζομένων τους, όλα αυτά τα χρόνια οι Αγώνες έχουν γίνει θεσμός καθώς αποτελούν ευκαιρία συνάντησης και εφαρμογής του ευ αγωνίζεσθαι για τον εταιρικό κόσμο στην Ελλάδα.

Η πραγματοποίηση των 8ων κατά σειρά Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευση στην διάδοση της ιδέας του εργασιακού αθλητισμού στην Ελλάδα τόσο από τον Οργανισμό όσο και από τις Εταιρίες και τους Φορείς που υποστηρίζουν τους αγώνες με συμμετοχές σε ετήσια βάση, μεταξύ αυτών ο ΑΒ Βασιλόπουλος, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η Apivita ,η Δέλτα Τρόφιμα ,η Διώρυγα Κορίνθου, τα Ελληνικά Πετρέλαια, η Lamda Development, η Media Strom,η MR Health Teck,ο Όμιλος Φουρλή, o Παπαστράτος, η TUV Austria Hellas και πολλές ακόμη εταιρείες με αναπτυγμένη κουλτούρα εργασιακού αθλητισμού.

Η επιτυχία των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού πιστοποιείται διαχρονικά και από την πληθώρα Ευρωπαϊκών και Διεθνών συμμετοχών με αποστολές από κορυφαίες εταιρίες του εξωτερικού.

Το 2019 οι αγώνες εμπλουτίζονται με ακόμη περισσότερα αθλήματα και happenings. Οι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε 11 αθλήματα: Ποδόσφαιρο 5×5 (ανδρών), Μπάσκετ 5on5 (ανδρών), Μπάσκετ 3on3 (ανδρών), Beach Volley 3vs3 (μικτό), Beach Volley 2vs2 (μικτό), Bowling (ατομικό –  ομαδικό), Ping-pong (ανδρών – γυναικών), Tennis (ανδρών – γυναικών), Σκάκι (ανδρών – γυναικών), Business Run 5km (ανδρών – γυναικών), Darts (ανδρών – γυναικών).

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) παράλληλα με τους 8ους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, διοργανώνει μοναδικό δρομικό γεγονός στο Άλσος Βείκου την Κυριακή  13 Οκτωβρίου 2019 στις 9 το πρωί.

Σε εορταστικό κλίμα θα πραγματοποιηθούν οι απονομές και οι βραβεύσεις την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Άλσος Βεΐκου!

ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ HOCSH ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ:

HOCSH

 

ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ HOCSH ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ:

 

Info
Date: 11 Οκτωβρίου, 2019
End Date: 11 Οκτωβρίου, 2019