Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

 
ΑΘΗΝΑ

Hellenic Company Sport Cup 2014

HELLENIC COMPANY SPORT CUP | 2014

Ευρωπαϊκό Εταιρικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου & Μπάσκετ υπό την αιγίδα της EFCS Λουτράκι, 8 – 11 Μαΐου 2014

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Εταιρικό Τουρνουά Soccer & Basketball «Hellenic Company Sport Cup 2014» υπό την αιγίδα της EFCS, για πρώτη φορά στην χώρα μας.
Ημερομηνία διεξαγωγής:
Πέμπτη 8 – Κυριακή 11 Μαΐου 2014
Τοποθεσία:
Λουτράκι, Ελλάδα
Διοργάνωση:
HOCSH – Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας
Υποστήριξη:
EFCS – Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εργασιακού Αθλητισμού

 

Όροι Συμμετοχής

Basketball: -Κάθε ομάδα αποτελείται από τουλάχιστον 5 αθλητές. Μέγιστος αριθμός αθλητών ανά ομάδα: 12. -Η διάρκεια των αγώνων ορίζεται στις 4 περιόδους των 8΄. Διάρκεια παράτασης 3΄. Ο χρόνος σταματά μόνο στις ελεύθερες βολές και στα τάιμ άουτ.

Soccer: -Κάθε ομάδα αποτελείται από τουλάχιστον 5 αθλητές. Μέγιστος αριθμός αθλητών: 8. -Η διάρκεια των αγώνων ορίζεται στις 2 περιόδους των 20΄. -Ισχύουν οι εγκεκριμένοι κανονισμοί των αθλητικών Ομοσπονδιών. -Ο πρώτος γύρος των αγώνων θα διεξαχθεί με το σύστημα Round Robin (όλοι με όλους). -Οι αγώνες των επόμενων γύρων είναι “knock out”. -Οι αθλητές της ίδιας ομάδας πρέπει να αγωνίζονται με αθλητικό kit ή t-shirt αγώνα ιδίου χρώματος. -Σε περίπτωση απουσίας αγωνιζόμενης ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο κατά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, ο αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ της αντίπαλης ομάδας. -Κάθε αθλητής μπορεί να αντιπροσωπεύσει μία μόνο εταιρεία και να λάβει μέρος με μία μόνο ομάδα. -Οι παίχτες της ίδιας ομάδας πρέπει να είναι όλοι δηλωμένοι στην ίδια φόρμα συμμετοχής. Αλλαγή ή προσθήκη παίχτη σε μία ομάδα επιτρέπεται το αργότερο έως και 2 ημέρες πριν τους αγώνες μετά από σχετική αίτηση στην Οργανωτική Επιτροπή.