Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

European Company Sport Games 2022 in Arnhem

European Company Sport Games 2022 in Arnhem

Info

Oι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού είναι το σημαντικότερο γεγονός στο καλεντάρι διοργανώσεων της ομοσπονδίας εργασιακού αθλητισμού.

Από τους πρώτους Αγώνες, ο αριθμός των συμμετεχόντων και η διάσταση των Αγώνων έχουν αυξηθεί δραματικά. Από 800 συμμετέχοντες το 1977 σε περισσότερους από 7000 στο Σάλτσμπουργκ το 2019!!

45 χρόνια μετά την πρώτη έκδοση στο Αϊντχόβεν, οι «Ολυμπιακοί Αγώνες» για εργαζομένους διεξάγονται στο Άρνεμ.

Συναγωνιστείτε με τους συναδέλφους σας και χαλαρώστε στην περιοχή Gelderland! 45 χρόνια αργότερα, η διοργάνωση έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη πολυήμερη εταιρική αθλητική εκδήλωση στην Ευρώπη.

‘Όσοι έχουν συμμετάσχει σε events του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στους Ευρωπαϊκούς.

Δηλώστε συμμετοχή!

 

VENUE: 

TRAINING CENTER PAPENDAL 

Η καρδιά του κορυφαίου ολλανδικού αθλητισμού. Όλα τα αθλήματα της European Company Sport Games 2022 θα πραγματοποιηθούν στο Άρνεμ και στη γύρω περιοχή. Ένα μέρος των αθλημάτων διεξάγεται στο Ολυμπιακό Προπονητικό Κέντρο Papendal, την έδρα του κορυφαίου ολλανδικού αθλητισμού όπου μπορείτε να απολαύσετε όλα τα αθλήματα. Στο Papendal κρυμμένο στα δάση του Veluwe, στην άκρη του Άρνεμ, βρίσκεται το Ολυμπιακό Εκπαιδευτικό Κέντρο Papendal. Αυτή η φανταστική αθλητική τοποθεσία χρησιμοποιείται καθημερινά από περισσότερους από 400 κορυφαίους αθλητές. Το συγκρότημα καλύπτει μια τεράστια έκταση 160 εκταρίων και προσφέρει μεγάλη ποικιλία αθλητικών καταλυμάτων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Όχι μόνο οι κορυφαίοι αθλητές είναι ευπρόσδεκτοι, αλλά και οι αθλητές αναψυχής γνωρίζουν επίσης πού να βρουν το Papendal. Επιπλέον, σε πολλούς ξένους κορυφαίους αθλητές αρέσει να χρησιμοποιούν το πολυλειτουργικό και διεθνές προπονητικό κέντρο.

 

SPORTS:

Athletics Orienteering
   
Badminton Pentaque Bowl
   
Basketball Table Tennis
   
Beach Volleyball Tennis
   
Bowling Chess
   
Bridge Shooting
   
Darts Squash
   
Handball Football 5×5
   
Archery Football 7×7
   
Hockey Football 11×11
   
Golf Volleyball
   
Minigolf Cycling
   
Swimming  

 

PARTICIPATION INFO:

Οι εγγραφές για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Εργασιακοί Αθλητισμού 2022 στο Άρνεμ είναι δυνατές από τις 25 Ιουνίου 2021 μέσω του ιστότοπου ECSG.

Οι εγγραφές κατόπιν παράτασης είναι δυνατές έως και τις 4 Μαρτίου 2022. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν επιβεβαίωση μετά την εγγραφή τους. Μετά την διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής θα αποστέλλονται τα τιμολόγια για εγγραφής και, εάν ισχύει, το κατάλυμα.

Κόστος εγγραφής για Συμμετέχοντες: 225 € /  Συμμετέχοντες στο γκολφ: 305 /  € Συνοδός: 160 €

Τι περιλαμβάνεται στο κόστος εγγραφής;

  • Συμμετοχή σε ένα ή περισσότερα αθλήματα (συμπεριλαμβανομένων μεταλλίων/τροπαίων)
  • Συμμετοχή στις τελετές έναρξης και λήξης
  • Συμμετοχή στο Veluwewalk το Σάββατο 25 Ιουνίου
  • Event Goodie Bag
  • 4 βραδινά γεύματα στο Ολυμπιακό Προπονητικό Κέντρο Papendal (με βραδινό πρόγραμμα)
  • Πρώτες βοήθειες

 

TRANSPORTATION:

Η μεταφορά από και προς τις αθλητικές τοποθεσίες από τα διάφορα καταλύματα συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο συμμετοχής,  μόνο εάν οι συμμετέχοντες κάνουν κράτηση για τις διανυκτερεύσεις τους μέσω του οργανισμού.

 

Η εγγραφή για το #Arnhem2022 είναι δυνατή μέχρι τις 4 Μαρτίου!

 

Website: https://ecsgarnhem2022.com/en/

Bulletin: https://ecsgarnhem2022.com/app/uploads/2021/12/Bulletin_2_digital.pdf

Info
Date: 22 Ιουνίου, 2022
End Date: 26 Ιουνίου, 2023