Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

15οι Ευρωπαϊκοί Χειμερινοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Ανακαλύψτε τη Jahorina, συναντήστε την Ευρώπη!
Καλώς ορίσατε στους 15ους Ευρωπαϊκούς Χειμερινούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού!

Οι 15οι Ευρωπαϊκοί Χειμερινοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, θα φιλοξενηθούν στη Jahorina, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού και της Σερβικής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού.

Η Jahorina, περίφημο Ολυμπιακό Κέντρο και σύμβολο των Βαλκανίων, είναι ένα μέρος ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, καθώς επίσης σημείο πραγματοποίησης διαφόρων αθλητικών, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Η Jahorina διαθέτει ιδανικές συνθήκες για την εκτέλεση χειμερινών σπορ και είναι τόπος σημαντικών διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων, ενώ το Ολυμπιακό Κέντρο της  αποτελεί ένα μοναδικό ορεινό resort,  χαρακτηρισμένο από το περιοδικό Lonely Planet ως ο “Ωραιότερος Ευρωπαϊκός Προορισμός”.

Μεμονωμένοι αθλητές και ομάδες, επιλέγουν τον προορισμό στα πλαίσια της προετοιμασίας και της ενδυνάμωσής τους, εξαιτίας του κλίματος και των υποδομών του, ενώ εκεί είχαν πραγματοποιηθεί οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 1984.

Για το 2022, οι 15οι Ευρωπαϊκοί Χειμερινοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού της Jahorina θα είναι μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, σε όλους τους τομείς.

Ομάδες από χώρες όλης της Ευρώπης θα γνωριστούν και θα ανταγωνιστούν στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, σε ένα πρόγραμμα προσανατολισμένο στους αγώνες και τη σωστή διατροφή, καθώς επίσης στη σύσφιξη των σχέσεων των λαών.

Δηλώστε συμμετοχή και ανακαλύψτε τις ομορφιές της περιοχής, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τις σύγχρονες υποδομές διαμονής, την τοπική κουζίνα και τις επιλογές ψυχαγωγίας, καθώς η Jahorina φημίζεται για τη φιλόξενη ατμόσφαιρά της.

Συναγωνιστείτε με συναδέλφους από την Ευρώπη, εργαζόμενους εταιριών που προωθούν τον εργασιακό αθλητισμό ως εργαλείο ανοικτής επικοινωνίας και μιλήστε μαζί τους τη διεθνή γλώσσα του αθλητισμού!

 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 

Πληροφορίες

Location: Jahorina
Date: 9 Μαρτίου, 2022
Duration: 4 Days