Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

10οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

10oi-ethnikoi-agones-ergasiakou-athlitismou

10οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Για 10η χρονιά, αθλητές, αθλήτριες και εταιρικές ομάδες από επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς θα συμμετάσχουν στην αθλητική διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που τείνει να γίνει θεσμός: τους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού!

Ανά τα έτη, στους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού έχουν λάβει μέρος χιλιάδες εργαζόμενοι, συμμετέχοντας σε πάνω από 600 αγώνες και 11 διαφορετικά αθλήματα.

Η διοργάνωση αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευση στην ιδέα του εργασιακού αθλητισμού τόσο από τον Οργανισμό όσο και για τις εταιρείες και τους αθλητές τους, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενδυνάμωση του ηθικού των εργαζομένων σε σχέση με το εργασιακό τους περιβάλλον και στη βελτίωση του εργασιακού κλίματος.

Οι εγκαταστάσεις στις οποίες θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα, είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Πειραιάς), το Ace Tennis Club (Παλλήνη),το Game on Darts (Ν.Ηράκλειο), το Strike Bowling Center (Χαϊδάρι) και το Wave Squash Club (Πειραιάς).

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Αττικής,του Δήμου Αθηναίων, του Δήμου Πειραιά, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, καθώς επίσης του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Αναλυτικά τα αθλήματα, ατομικά και ομαδικά, είναι τα εξής:

 • Soccer 6Χ6
 • Basketball 5Χ5 & 3Χ3
 • Beach Volley 3vs3 & 2vs2
 • Pétanque
 • Tennis
 • Athens Company Run
 • Chess
 • Bridge
 • Padel tennis
 • Squash
 • Bowling
 • Darts
 • Table Tennis

Σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις του Οργανισμού, μπορούν να λάβουν μέρος: Εταιρίες / Οργανισμοί Δημόσιου ή Ιδιωτικού Τομέα, Μη κερδοσκοπικοί Οργανισμοί, Εταιρικές Ομάδες, ήδη υπάρχουσες ή νεοσύστατες, Ομάδες με εργαζόμενους από διαφορετικές Εταιρείες / Οργανισμούς, Ελεύθεροι επαγγελματίες, Μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα (εργαζόμενοι), Εταιρικές Ομάδες από το εξωτερικό (Μέλη της WFCS & EFCS).

Δηλώσεις Συμμετοχής έως την Τετάρτη 28/09/22.

Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε αθλήματος θα απονεμηθούν κύπελα και μετάλλια, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν t-shirts, διαπίστευση και δίπλωμα συμμετοχής.

Παράλληλα με τους 10ους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, διοργανώνει το δρομικό γεγονός Athens Company Run, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στις 9 το πρωί. Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς των 5km & 10km θα παραλάβουν με την άφιξή τους στις 8/10 από τη γραμματεία της διοργάνωσης το chip χρονομέτρησης με τον αριθμό συμμετοχής τους, όπως επίσης και το welcome pack με τα αναμνηστικά της διοργάνωσης. Μετά το τέλος του αγώνα θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους δρομείς. Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα των 5km & 10km καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρία χρονομέτρησης. Τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν μετά τον τερματισμό και τα επίσημα θα δημοσιευθούν τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Σημαντικό παράγοντα στη διεξαγωγή των αγώνων, αποτελεί η πολύτιμη συνεισφορά των Εθελοντών, μέσω της οποίας οι συμμετέχοντες αποκομίζουν ποικίλα οφέλη, όπως η βελτίωση προσωπικών δεξιοτήτων και η ανάπτυξη νέων, η απόκτηση εξειδικευμένης εμπειρίας σχετικής με την υλοποίηση διοργάνωσης πολλαπλών αθλημάτων, η προοπτική νέων συνεργασιών και η δυνατότητα για ενεργό συμμετοχή σε μια ενδιαφέρουσα αθλητική διοργάνωση. Οι εθελοντές συμμετέχουν στην εκπαιδευτική ενημέρωση των αγώνων, λαμβάνουν αναμνηστικό Τ-shirt, καθώς και βεβαίωση / δίπλωμα συμμετοχής.

O εργασιακός αθλητισμός είναι τρόπος ζωής! Ζήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία που αναζωπυρώνει το αθλητικό πνεύμα και προάγει τη δια βίου άσκηση!