Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

Μνημόνιο Συνεργασίας με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΔΑΦΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ»

Μνημόνιο Συνεργασίας με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΔΑΦΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ»

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή ενός σημαντικού Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης (Ε.Ο.Ε.).

Ο HOCSH, με την εμπειρία του στην προώθηση της υγείας και ευεξίας μέσω της εργασιακής άθλησης, συνάπτει αυτό το ιστορικό μνημόνιο με την Ε.Ο.Ε., μιας από τις κορυφαίες αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας.

Αυτή η συνεργασία συνδυάζει την τεχνογνωσία και την εμπειρία του HOCSH στον τομέα της εργασιακής υγείας και άθλησης με την αφοσίωση και το πάθος της Ε.Ο.Ε. στην προώθηση του αθλήματος της εδαφοσφαίρισης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Τα δύο μέρη έχουν στόχο να συνεργαστούν για την ανάπτυξη και προώθηση του εργασιακού αθλητισμού και της εδαφοσφαίρισης μέσω διοργάνωσης κοινών δράσεων και προγραμμάτων.

Μεταξύ άλλων η Ελληνική Ομοσπονδία Εδαφοσφαίρισης (Ε.Ο.Ε.) αναλαμβάνει:

  • Την υποστήριξη και προώθηση των εθνικών και διεθνών δράσεων του HOCSH προς τα μέλη της, προκειμένου να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν.
  • Την οργάνωση του αγωνιστικού μέρους των Αγώνων, περιλαμβανομένης της επιλογής εγκαταστάσεων, του εξοπλισμού και του προσωπικού.

Ενώ ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αναλαμβάνει:

  • Μόνιμη προβολή της Ομοσπονδίας μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας του.
  • Έκπτωση στο κόστος συμμετοχής των ομάδων που αποτελούν εγγεγραμμένα και ενεργά μέλη της Ομοσπονδίας και τα οποία θα συμμετέχουν στις διοργανώσεις του HOCSH.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ε.Ο.Ε  για το ενδιαφέρον τους στην προώθηση του εργασιακού αθλητισμού. Ως HOCSH χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την υλοποίηση μιας τόσο σημαντικής συνεργασίας.

No Comments

Reply