Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

Πρόσκληση Συμμετοχής του Υφυπουργού κου Αυγενάκη στους 3ους Παγκόσμιους Εργασιακούς Αγώνες

prosklisi-symmetochis-tou-yfypourgou-kou-avgenaki-stous-3ous-pagkosmious-ergasiakous-agones

Πρόσκληση Συμμετοχής του Υφυπουργού κου Αυγενάκη στους 3ους Παγκόσμιους Εργασιακούς Αγώνες

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας ενημερώσω για την διεξαγωγή για πρώτη φορά στην Ελλάδα της διεθνούς διοργάνωσης των «3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητιμσού» υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η πρωτοβουλία του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης & Υγείας να διεκδικήσει επιτυχώς την διοργάνωση της κορωνίδας των δράσεων εργασιακού αθλητισμού διεθνώς αποτελεί για την Ελλάδα και για εμένα προσωπικά μεγάλη τιμή αλλά και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανοίξουμε ως χώρα τις πύλες μας μετά την πανδημία και να υποδεχτούμε χιλιάδες αθλητές και επισκέπτες από το εξωτερικό , εργαζόμενους σε εταιρείες και οργανισμούς, προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες και τα οφέλη της υγείας και ευεξίας μέσα από την αθλητική δραστηριοποίηση των εργαζομένων.

Οι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού θα λάβουν χώρα στη Αθήνα από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου 2021 και έχω εκφράσει δημόσια και έμπρακτα την δέσμευση μου να στηρίξω το σημαντικό αυτό εγχείρημα τόσο με την θεσμική ιδιότητα μου όσο και με την ιδιότητα του πολίτη και πρώην αθλητή. Αφήνοντας πίσω την πανδημία και με σεβασμό πάντα στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων , σας προσκαλώ όλους να αγκαλιάσετε και να παράσχετε την ουσιαστική στήριξή σας στην μεγαλύτερη διοργάνωση εργασιακού αθλητισμού , μέσω της οποίας θα προβληθεί η Ελλάδα διεθνώς και θα αναδειχθούν οι σύγχρονες αθλητικές και τουριστικές υποδομές της στηρίζοντας την εθνική οικονομία.

Πρόκειται να υποδεχτούμε 5.000 επισκέπτες από 40 χώρες του εξωτερικού , οι οποίοι θα έχουν την μοναδική εμπειρία να παρελάσουν με τις αποστολές των χωρών τους στο εμβληματικό Παναθηναϊκό Στάδιο κατά την Τελετή Έναρξης και να διαγωνιστούν στα αγαπημένα τους αθλήματα για πρώτη φορά σε Ολυμπιακές και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Με γνώμονα την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των συμμετεχόντων , έχουν εκδοθεί υγειονομικά πρωτόκολλα ειδικά σχεδιασμένα για την Διοργάνωση, παρέχοντας στους συμμετέχοντες την ασφάλεια και τον σεβασμό που τους αξίζει.

Ας συμβάλλουμε όλοι με την ενεργό συμμετοχή μας στην επιτυχία της μεγάλης γιορτής του διεθνούς θεσμού του εργασιακού αθλητισμού, καθώς και στην μεγιστοποίηση της εκπροσώπησης της χώρας μας σε μια παγκόσμια αθλητική διοργάνωση, που θα αποτελέσει σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον σε επίπεδο τεχνογνωσίας και κουλτούρας.

Στηρίζουμε τους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού!

Στηρίζουμε την Ελλάδα!