Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

Πρεμιέρα για το 1ο Company Soccer Challenge Champions League 6X6!

premiera-gia-to-1o-company-soccer-challenge-champions-league-6x6!

Πρεμιέρα για το 1ο Company Soccer Challenge Champions League 6X6!

Ένα εταιρικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης & Υγείας. Πρόκειται για μια ποδοσφαιρική διοργάνωση που φιλοδοξεί να προσφέρει συναρπαστικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις για εταιρικές ομάδες όλων των αγωνιστικών επιπέδων σε εορταστικό κλίμα με παράλληλες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια! Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στις πλήρεις εγκαταστάσεις του Paradise Park στον κόμβο της Μεταμόρφωσης και θα έχει τρίμηνη διάρκεια, από 23/03/2018 έως 17/06/2018.

Το ενδιαφέρον των εταιριών για τη διοργάνωση ήταν αξιοσημείωτο, γεγονός που συντέλεσε στην συγκέντρωση συμμετοχών από γνωστές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων η BIC, η Apivita, η EMA, η ARCUS, η CBS, η ROUPAS κα.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας προάγει ενέργειες με στόχο τη βελτίωση της υγείας μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δράσεις στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος, καθώς και την δημιουργία συνθηκών για διασύνδεση μεταξύ εργαζομένων και επιχειρήσεων σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Όμως εκτός από τους εταιρικούς αθλητές και τις ομάδες του ποδοσφαίρου, σύντομα θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν και οι εταιρικές ομάδες μπάσκετ, καθώς το 1ο Company 3on3 Basketball Tournament πλησιάζει. 21 & 22 Απριλίου 2018, εταιρικές ομάδες και αθλητές θα συναντηθούν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Athens Sports Hall με 3on3 αναμετρήσεις, διαγωνισμό τριπόντων και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού για 7 συνεχόμενα έτη (2011-2017) καθώς και των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος που διοργανώθηκαν για 1η φορά τον Μάιο του 2017 στη Θεσσαλονίκη, ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, στοχεύοντας στην επιμήκυνση της διασύνδεσης εταιρειών και εργαζομένων μέσω του αθλητισμού, ετοίμασε για το έτος 2018 ένα πλήρες καλεντάρι με διοργανώσεις πρωταθλημάτων και τουρνουά σε όλα τα δημοφιλή αθλήματα των αγώνων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, beach volley, bowling κα).

Τα επερχόμενα events του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης & Υγείας μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ