Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

Ο HOCSH είναι Πιστοποιημένος Φορέας από την ΓΓΑ.

o-hocsh-einai-pistopoiimenos-foreas-apo-tin-nga.

Ο HOCSH είναι Πιστοποιημένος Φορέας από την ΓΓΑ.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας είναι Πιστοποιημένος Φορέας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και παράλληλα είναι υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ όλες οι διοργανώσεις του κατά το έτος 2023 .

Οι αγώνες εργασιακού αθλητισμού αποτελούν έναν θεσμό που διεξάγεται σε δεκάδες χώρες. Βασικοί στόχοι τους είναι να ωθήσουν τους εργαζόμενους στην άθληση ώστε να βελτιωθεί η υγεία τους αλλά και να αναπτύξουν κοινωνικές συναναστροφές μέσα από την ευεξία που δίνει ο αθλητισμός.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας έχει λάβει πιστοποίηση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ως φορέας υλοποίησης δράσεων Αθλητικού Τουρισμού και Δραστηριοτήτων Αθλητικής Αναψυχής.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σύμφωνα με το άρθρο 39 του Νόμου 4908/2022, είναι αρμόδια για την εποπτεία και την υποστήριξη προγραμμάτων και διοργανώσεων εργασιακού αθλητισμού.

Για τον σκοπό αυτό, μπορεί να διαθέσει στους ενδιαφερόμενους εξειδικευμένα στελέχη της για την παροχή τεχνογνωσίας σε θέματα άθλησης, υγιεινής, ασφάλειας και σχεδιασμού αθλητικών δραστηριοτήτων, να διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις και πολλά ακόμη.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας μέσα από ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές δράσεις στο πλαίσιο τους εργασιακού περιβάλλοντος. Αποτελεί ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS & WFCS), καθώς επίσης της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Εργαζομένων και Ερασιτεχνών στον Αθλητισμό (CSIT) ​και λειτουργεί στην Ελλάδα υπό την αιγίδα τους.