Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

Οι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού στην Ελλάδα!

oi-3oi-pagkosmioi-agones-ergasiakou-athlitismou-stin-ellada!

Οι 3οι Παγκόσμιοι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού στην Ελλάδα!

17-21 Ιουνίου 2020 – Αθήνα

Τον Ιούνιο η καρδιά της Αθήνας θα χτυπά σε ρυθμούς Παγκόσμιων Αγώνων!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Τον Ιούνιο του 2017 ανατέθηκε από την WFCS στον Ελληνικό Οργανισμό, η Διοργάνωση των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού, κατόπιν επιτυχούς αξιολόγησης της υποψηφιότητάς του έναντι άλλων υποψηφίων χωρών.

Οι Αγώνες αποτελούν την 3η μεγαλύτερη διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων στην Αθήνα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και τα Special Olympics του 2011!

Οι Παγκόσμιοι Αγώνες αποτελούν για τον Οργανισμό μία πρόκληση που υπερήφανα έχει αναλάβει και μία ομάδα ικανών και εξειδικευμένων στελεχών εργάζεται με ζήλο για την επιτυχέστερη προετοιμασία και υλοποίηση.

Οι Αγώνες τελούν υπό την αιγίδα και έχουν την Υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΒΕΑ και πολλών άλλων φορέων.

Η τελετή έναρξης θα διεξαχθεί στο ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ η τελετή λήξης στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου Αθηνών, που θα χρησιμοποιηθεί και ως κέντρο εγγραφών καθώς και παράλληλων καθημερινών εκδηλώσεων.

Η κεντρική αθλητική εγκατάσταση της διοργάνωσης θα είναι το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, ενώ παράλληλα θα αξιοποιηθούν αξιόλογες αθλητικές εγκαταστάσεις για άλλα αθλήματα όπως το Costa Navarino για το golf, η παραλία Βάρκιζας για το Beach Volley, το Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα για τη σκοποβολή και πολλές ακόμη.

Στου Παγκόσμιους Αγώνες προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων, με 28 κλάδους, προκειμένου να καλυφθούν επαρκώς οι ανάγκες και οι προτιμήσεις όλων των συμμετεχόντων.

Archery, Athletics, Badminton, Basketball (+40, Women, 3on3, Men), Beach Volleyball, Bowling, Bridge, Chess, Darts, Football (F5, F7, F11), Golf, Handball, Kettlebell, Mamanet, Orienteering, Petanque, Rugby-7, Shooting (Air pistol / Rifle), Squash, Swimming, Table Tennis, Tennis, Volleyball, Paraolympic Disciplines.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ