Διεύθυνση Δεινοκράτους 87 115 21, Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 212 0002527

Email
welcome@hocsh.org

Follow us

Απονομή Τιμητικού Βραβείου TOURISM AWARDS

aponomi-timitikou-vraveiou-tourism-awards

Απονομή Τιμητικού Βραβείου TOURISM AWARDS

Μια ακόμη διάκριση για τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια απονομής των γνωστών βραβείων TOURISM AWARDS, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023!

Σε μια εντυπωσιακή τελετή, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού 2021 και των Ευρωπαϊκών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού 2027, κος Σπύρος Καραβούλης, παρέλαβε το Τιμητικό Βραβείο του κορυφαίου θεσμού απονομής τουριστικών βραβείων!

O κος Καραβούλης βραβεύτηκε για την προσφορά του στην ανάπτυξη του Εργασιακού Αθλητισμού στην Ελλάδα, παραλαμβάνοντας το σχετικό βραβείο από την πρώην υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

“Η επιτυχημένη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο, η συστηματική σύνδεση και ενίσχυση του δεσμού μεταξύ αθλητισμού και εργασίας, καθώς και η αμφίδρομη προσφορά και συνεργασία με σημαντικούς φορείς του εργασιακού αθλητισμού στην Ευρώπη και την υφήλιο, έχουν αναδείξει το Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, σε ισχυρό υποστηρικτή, έμπιστο οργανωτή και αδιαμφισβήτητο πρωτοπόρο του θεσμού”, ανέφερε ο κος Καραβούλης, ευχαριστώντας τους διοργανωτές των Tourism Awards για την τιμή.

Οι συμμετοχές στα βραβεία Tourism Awards ήταν πολυπληθείς και περιλάμβαναν γνωστές εταιρίες από όλη την Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας για την πολύχρονη στήριξη και την ενθουσιώδη συμμετοχή στις διοργανώσεις και, πάνω από όλα, για την πολύτιμη εμπιστοσύνη.

Η αναγνώριση αυτή της προσφοράς του Οργανισμού, μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια, που προβλέπεται να είναι συναρπαστική και πάντοτε υψηλού επιπέδου!